SVETSKA LIGA : Vaterpolisti Srbije sutra protiv Španije

Tanjug

07. 01. 2021. u 14:40

Vaterpolisti Srbije sutra u četvrtfinalu Svetske lige igraju protiv Španije, ali je taj meč bez rezultatskog značaja, jer će Španci sigurno u polufinale.

СВЕТСКА ЛИГА : Ватерполисти Србије сутра против Шпаније

Foto: N.Paraušić

Naime, Španija je savladala Srbiju 10. marta u Beogradu 13:11, pa će ovaj meč imati revijalni karakter, s obzirom na to da je u pitanju jedino četvrtfinale odigrano pre pandemije korona virusa.

"Najvažnije je da smo se okupili posle dužeg vremena. Turnir u Debrecinu je prilika da vidimo gde smo. Nismo kandidati za visok plasman i odlazak na finalni turnir u Tbilisi, ali očekujem da u ovom momentu pokažemo koliko vredimo", rekao je selektor Dejan Savić za sajt Vaterpolo saveza.

Srpski vaterpolisti će u subotu u razigravanju od petog do osmog mesta igrati sa poraženim iz duela Francuske i Grčke, a u nedelju će igrati za peto ili sedmo mesto.

Meč protiv Španije igra se sutra od 15 sati i biće jubilarni 400. zvanični za selekciju Srbije.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu