OLIMPIJSKI ŠAMPION BOLJI OD EVROPSKOG: Srbija peta u Evro zoni Svetske lige

Novosti online

10. 01. 2021. u 17:55

SRBIJA je osvojila peto mesto na evropskom turniru Svetske lige, posle pobede nad domaćinom turnira evropskim prvakom Mađarskom 9:7 (1:2, 2:2, 2:1, 2:4).

ОЛИМПИЈСКИ ШАМПИОН БОЉИ ОД ЕВРОПСКОГ: Србија пета у Евро зони Светске лиге

Foto: Nebojsa Parausic

Srbija je bolje počela, povela 2:0 preko Pijetlovića i Rašovića. Mađari nisu iskoristili peterac ali su u finišu iskoristili grešku našeg tima, igrača više i smanjili rezultat. U drugih osam minuta rival je preokrenuo rezultat mada je Mitrović odbranio još jedan peterac. U poslednjih 100 sekundi stigla su dva pogotka Srbije, zapaženog Drašovića i majstorije Pijetlovića u poslednjem sekundu kada je iz daljine savladao Nađija.

Posle trećeg dela je bilo nerešeno, gol za Srbiju je opet postigao Drašović. Najviše golova je bilo u završnih osam minuta. Dva puta su Mađari imali prednost 6:5 i 7:6 ali je prvi minus anulirao Dedović a onda su se preciznim šutevima probudili dva puta Filipović i Prlainović za pobedu 9:7.

U borbi za sedmo mesto Hrvatska je deklasirala Francusku 17:5.

Finalisti turnira Crna Gora i Grčka obezbedil isu plasman na završnom turniru Svetske lige, dok će trećeg putnika odrediti meč za treće mesto u kome se sastaju. Italija i Španija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu