URUČENA PRIZNANJA NAJUSPEŠNIJIM SPORTISTIMA KRALJEVA: "Malene" zasluženo najbolje

G.Ćirović

20. 01. 2021. u 12:01

UZ prigodnu svečanost u sali Gradske uprave kojoj je prisustvovao i gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić, dodeljena su priznanja najuspešnijim kraljevačkim sportistima, trenerima i klubovima u prošloj godini.

УРУЧЕНА ПРИЗНАЊА НАЈУСПЕШНИЈИМ СПОРТИСТИМА КРАЉЕВА: Малене заслужено најбоље

FOTO: G. Šljivić

U tradicionalnoj anketi ovdašnjeg Sportskog saveza, za najbolju ekipu u protekloj godini potpuno zasluženo je proglašen Ženski košarkaški klub Kraljevo, iza koga je, uprkos epidemiji virusa korona, najuspešnija sezona u klupskoj istoriji. Popularne "malene" osvojile su nacionalni Kup, a ostaje žal za titulom šampiona države u sezoni 2019/2020, prekinutoj zbog korona virusa.

Priznanje najbolje sportistkinje otišlo je u ruke Dragane Gobeljić, kapitena ŽKK Kraljevo, kajakaš ovdašnjeg KK Ibar Pavle Zdravković proglašen je za najboljeg sportistu, a Miloš Miladinović iz Biciklističkog kluba Metalac za najboljeg trenera.

U juniorskoj konkurenciji najbolji su atletičarka Jovana Miladinović i automobilista Miloš Mirković iz AMSK KV rejsing tima, kod kadeta kajakašica Željana Čingelić i atletičar Andrija Popović, dok su u pionirskoj konkureniciji najuspešniji kajakaši Ibra Anja Bogdanović i Vuk Bazić.

Za najboljeg sportskog radnika proglašen je Dragan Simović, predsednik Rukometnog saveza Raškog okruga, a posebna priznanja ovom prilikom dobila je OŠ "Dimitrije Tucović" za uspeh đaka na Sportskim igrama mladih, gradonačelnik dr Predrag Terzić za doprinos razvoju sporta i Vladimir Dašić za ogroman doprinos afirmaciji kraljevačkog sporta.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NA TO SAM NAJPONOSNIJI: Andrija Milošević o kultnoj seriji zbog koje ga publika obožava (VIDEO)