AUSTRIJSKA SKIJAŠICA TEŠKO POVREĐENA: Helikopterom hitno prebačena u bolnicu

Novosti online

20. 01. 2021. u 17:08

TEŽAK pad Austrijanke Nine Ortlib obeležio je trening za prvi spust u švajcarskoj Kran montani. Ona je hitno prebačena u bolnisu, a vesti o prirodi povrede i zdravstvenom stanju još se čekaju.

АУСТРИЈСКА СКИЈАШИЦА ТЕШКО ПОВРЕЂЕНА: Хеликоптером хитно пребачена у болницу

Foto: EPA-EFE

Ortlibova je povredila desno koleno i helikopterom je prebačena u bolnicu zbog čega je trening bio prekinut 45 minuta. Ona je prošle godine u Kran montani osvojila treće mesto.

Najbolje vreme prvog treninga imala je vodeća spustašica sveta Italijanka Sofija Gođa (1:29.83), druga je bila domaća takmičarka Korina Zuter sa dve desetinke zaostatka, a treća još jedna italijanska skijašica Elena Kurtoni s a35 stotinki zaostatka za zemljakinjom.

U petak u 10 sati na rasporedu je prvi od dva spusta koji će biti održani u Kran Montani. U subotu u isto vreme na programu je drugi spust, dok je u nedelju u podne na rasporedu superveleslalom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?