ATANASIJEVIĆ ČUVA TRON: Peruđa se revanširala Lubeu za poraz u finalu Kupa i zacementirala prvo mesto

S. K.

04. 02. 2021. u 11:53

IZGUBILI su Kup, ali ne daju tron. Odbojkaši Peruđe revanširali su se u 21. prvenstva Italije Lubeu (3:2) i zacementirali prvo mesto pred plej-of. Naš korektor Aleksandar Atanasijević odigrao je tri seta, osvojio četiri poena, ali je meč obeležio fenomenalni Leon sa 29 poena. Tako se Peruđa posle tri dana revanširala Lubeu za poraz u finalu Kupa Italije.

АТАНАСИЈЕВИЋ ЧУВА ТРОН: Перуђа се реванширала Лубеу за пораз у финалу Купа и зацементирала прво место

Foto: Sajt Peruđe

Osim Atanasijević radovali su se Petrić (13 poena) i Stanković (14) u dresu Modene, posle pobede nad Veronom u gostima od 3:1. Podraščaninov (9) i Lisinčev (8) Trentino je posle serije od 15 uzastopnih pobeda doživeo drugi uzastopni poraz, bio je slabiji od Milana - 0:3.

Ravena Alekse Batka savladao je Padovu sa 3:0. Slast pobede posle duge pauze osetila je i Ćisterna Slobodana Kovača, koja je bila bolja od Vibo Valentija sa 3:2.Pjaćenca je u gostima savladala Moncu sa 3:0.

U poslednjem kolu prvog dela šampionata Peruđa čeka Moncu, a Lube gostuje Vibo Valentiji. Peruđa i Lube imaju isti odnos pobeda i poraza (18-3), ali Atanasijevićeva ekipa ima četiri boda viška.

TABELA: Peruđa 54, Trentino 50, Trentino 44, Vibo Valentija 35, Monca 33, Modena 31, Milano 29, Verona 22, Ravena 19, Padova 13, Ćisterna 7 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?