AMELA TERZIĆ KOD DAVORA ŠTEFANEKA: Sportski savez Srbije ugostio Novopazarce

Novosti online

04. 02. 2021. u 17:27

GOSTI Sportskog saveza Srbije danas su bili novoizabrani predstavnici Sportakog saveza Novog Pazara.

АМЕЛА ТЕРЗИЋ КОД ДАВОРА ШТЕФАНЕКА: Спортски савез Србије угостио Новопазарце

FOTO: SSS

Predsednik SSS Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković su sa predsednicom SSNP Amelom Terzić i generalnim sekretarom Nerminom Zećirovićem razgovarali na temu trenutne situacije u sportu u koji se iz godine u godinu sve više ulaže, infrastruktura napreduje, a broj ideja i manifestacija se povećava.

Sportski savez Novog Pazara i novo rukovodstvo nastavljaju da rade i neguju odlične odnose sa Sportskim savezom Srbije. Ovaj teritorijalni sportski savez uključen je u akcije SSS i organizovao je dve godine zaredom Mali sajam sporta što će se nastaviti i ove godine, akciju "Budi zdrava vežbaj sa nama" sprovodi u kontinuitetu već mesecima, veliku pažnju posvećuju rekreativnom sportu i sportu dece u školama.

Davor Štefanek i Amela Terzić, već poznaju sportske izazove jer su do nedavno i sami takmičili. Sada sa funkcionerskih pozicija nastavljaju da daju dobar primer mladima, pružaju podršku sportistima i svako u svom domenu unapredi sport.

Predsednik Davor Štefanek će sa generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem uzvratiti posetu i uveriti se u nastavak odlične sportske priče koja traje u Novom Pazaru.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?