ŠTEFANEK: Novi Pazar ima sportsku infrastrukturu kao retko koji grad u Srbiji

Novosti online

24. 02. 2021. u 17:21

DELEGACIJA Sportskog saveza Srbije, predvođena predsednikom Davorom Štefanekom i generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem, posetila je grad Novi Pazar.

ШТЕФАНЕК: Нови Пазар има спортску инфраструктуру као ретко који град у Србији

FOTO: SSS

Organizovani su sastanci u kancelariji Sportskog saveza "Novi Pazar" i prijem kod gradonačelnika Nihata Biševca, posećen je trening akcije "Budi zdrava - vežbaj sa nama" u teretani dvorane "Pendik", a delegacija je obišla i novu sportsku halu u Novom Pazaru koja je u završnoj fazi izgradnje. Predsednik SSS Davor Štefanek sumirao je utiske:

- Saradnja sa Sportskim savezom "Novi Pazar" je na vrhunskom nivou, imali smo odličnu saradnju i sa prethodnim rukovodstvom, a naravno i sada sa novim koje predvodi Amela Terzić. Zahvaljujemo se na srdačnoj dobrodošlici i gradonačelniku i kolegama iz sportskog saveza. Uvek rado dolazimo u Novi Pazar - rekao je Štefanek i istakao važnost komunikacije lokalne samouprave i teritorijalnog sportskog saveza.

FOTO: SSS

- Novi Pazar je odličan primer dobre komunikacije grada i saveza. Ulaganja koja grad izdvaja za sport su značajna, a infrastruktura na kojoj se konstantno radi je na vrhunskom nivou. Sada je na sportskim radnicima da što više mladih animiraju, dobro rade i naravno zadrže sportiste u svom gradu kako bi se nastavili dobri rezultati lokalnih klubova. Novi Pazar ima četiri superligaška kluba i nadamo se da će radom i rezultatima zaslužiti svoje mesto u najvišem rangu takmičenja.

Štefanek se osvrnuo i na saradnju na konkretnim projektima

- Veoma nam je drago što je akcija Budi zdrava vežbaj sa nama toliko dobro prihvaćena, što su dame u Novom Pazaru shvatile koliko je fizička aktivnost važna za zdravlje. Bilo je prelepo videti toliko žena da vežbaju zajedno, a oni koji su angažovani na projektu zaslužuju samo reči hvale za angažovanje koje nije prestajalo od septembra meseca 2020. godine. Mali sajam sporta postao je tradicija u ovom gradu, a postoji i veliko interesovanje da se sledeće godine uključe u Seoske igre SSS.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici