SVI IDU U NOKAUT FAZU Poznati rezultati neodigranih utakmica rukometne LŠ

Novosti online

28. 02. 2021. u 21:03

EVROPSKA rukometna federacija (EHF) saopštila je rezultate šest neodigranih utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona abog problema sa pandemijom virusa korona.

СВИ ИДУ У НОКАУТ ФАЗУ Познати резултати неодиграних утакмица рукометне ЛШ

Foto: Arhiva Novosti

Dvomeč Vardara i Pari Sen Žermena registrovan je pobedom francuskog kluba u Skoplju rezultatom 10:0 i nerešenim u Parizu 5:5. Vardar je službeni poraz upisao i protiv Flenzburga na gostovanju, a nemački tim je poraz istim rezultatom zabeležio protiv Porta.

Mađarski Segedin je pobedu službenim rezultatom upisao protiv norveškog Elveruma, dok meč beloruskog Bresta i Porta ostaje bez odluke o pobedniku.

EHF je ranije saopštio da će svih 16 timova u grupnoj fazi LŠ proći u nokaut fazu takmičenja, gde će igrati od osmine finala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona