BEZ PRAVA NA KIKS :Ribnica dočekuje Mladi radnik u prvom kolu odbojkaškog plej-ofa

G.Ć.

03. 03. 2021. u 11:11

NA startu četvrtfinalne plej-of serije odbojkaškog nacionalnog šampionata - „Banka poštanska štedionica Superlige“, kraljevačka Ribnica će u četvrtak, u novoj hali sportova kraj Ibra, ugostiti Mladi Radnik iz Požarevca.

БЕЗ ПРАВА НА КИКС :Рибница дочекује Млади радник у првом колу одбојкашког плеј-офа

Foto:G.Šljivić

- Plej-of je tako koncipiran da nemate pravo na kiks, kao i da svaka ekipa vidi svoju šansu da se domogne finala. Neće nam biti lako protiv Požarevljana koje predvodi Mladen Bojović, najbolji poenter lige, a tu je iskusni libero Ivan Ilić.

Ove sezone smo ih dva puta pobedili i verujem da je kvalitet na našoj strani – kaže Ivan Todorović, kapiten popularnih kraljevačkih „musketara“.

Revanš u Požarevcu zakazan je za nedelju, a plasman u polufinale obezbediće ekipa koja ostvari dve pobede. Eventualna majstorica igrala bi se u Kraljevu 10. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?