ODBOJKAŠI VOJVODINE NADIGRALI PARTIZAN Novosađanima trijumf na startu finalne serije

S. B.

03. 04. 2021. u 19:36

ODBOJKAŠI Vojvodine pobedili su Partizan u prvom meču finalne serije “plej- ofa”, pred praznim tribinama “Spens-a”, 3:0 (25:19, 25:22, 25:20).

ОДБОЈКАШИ ВОЈВОДИНЕ НАДИГРАЛИ ПАРТИЗАН Новосађанима тријумф на старту финалне серије

FOTO: M. Vukadinović

Uvodni duel završnice šampionata obeležila je odlična igra domaćina, predvođenih Perićem sa 19 osvojenih poena, ali i veliki broj grešaka koje su, međutim, nadomestile bravure i filigrani za odbojkaške sladokusce. U redovima Partizana briljirai je iskusni Pepić sa 16 poena, a u igru je ulazio i trener Bojan Janić, što, međutim, nije rezultiralo.

Novosađani su snažno i sugurno ušli u meč, držali prednost od dva- tri poena sve do sredine uvodnog seta, dok Partizan nije uhvatio priključak i izjednačio na 13:13, zatim 15:15. Ipak, finiš je pripao domaćim igračima, koji su se “odlepili” zahvaljujući sjajnim servisima “rezerviste” Buše,  do 25:19.

U drugom delu igre, obrnuta slika: prednost gostiju do same završnice 21:22, a zatim pribrana igra Novosađana koji su osvojili četiri poena zaredom, za dobijen set. Odbojkaši Vojvodine bili su skoncentrisani i u završnom setu i zasluženo stigli do trijumfa.

Drugi meč igra se u ponedeljak u Beogradu.

Novi Sad. Mala dvorana “Spens-a”. Igrano bez prisustva publike. Sudije: Marko Janković i Aleksandar Petrović.

VOJVODINA: Simić, Brborić, Čubrilo, Bajandić, Kovačević, Negić, Mašulović, Bošnjak, Buša, Blagojević, Prišić, Todorović, Rudić, Perić.

PARTIZAN: Mandić, Arsenoski, Dopuđ, Jovanović, Marinović, Lekić, Koprivica,Huzejrović,Janković, Stašević, Mladenović, Cvetković, Petrović, Pepić, Tomić, Janić.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?