PEHAR BRANE U ZEMUNU: Odbojkaši Vojvodine stigli na korak do nove titule

S. B.

09. 04. 2021. u 20:23

ODBOJKAŠI Vojvodine stigli su na korak do odbrane titule prvaka Srbije, s obzirom na to da su u četvrtak uveče na "Spensu" u trećoj utakmici finala plej-ofa pobedili Partizan Soker 3:0 (25:12, 27:25, 25:17) i stekli prednost 2:1 u završnoj seriji.

ПЕХАР БРАНЕ У ЗЕМУНУ: Одбојкаши Војводине стигли на корак до нове титуле

Foto arhiva VN

Prvu priliku da osvoje titulu imaće u ponedeljak u četvrtoj utakmici sa "crno- belima" u Zemunu.

Novosađani su u trećem meču na svom parketu bili neprikosnoveni, odigrali sjajno uvodni deo igre za ubedljivih 25:12, ali i neočekivano popustili u drugom setu, koji su u neizvesnoj završnici i igri za poen, dobili na razliku, zahvaljujući strpljenju i boljoj koncentraciji 27:25. Tačku na uspeh stavili su u trećem delu igre u kojem su diktirali ritam i kontrolisali igru do konačne pobede.

- Pokazao je Partizan u drugom setu da može da igra veoma dobro kaže Slobodan Boškan, trener Vojvodine. - Važno je što smo se vratili u ritam igre i bili strpljivi u završnici tog seta. Smatram da smo zasluženo smo pobedili i verujem da ćemo biti još spremniji za ponedeljak. Mnogo nam znači povratak Blagojevića, ali moram pohvaliti i Kovačevića, koji se vratio na teren posle duže vremena i odigrao zaista dobro i motivisano. Gotovo svi igrači bili su na visokom nivou.

Libero Partizana Lazar Stašević žali za propuštenom šansom u drugom setu:

- Rival je zahvaljujući našim grešaka dobio taj deo igre i trasirao put ka pobedi. Novosađani su odigrali odlično na svim pozicijama i zasluženo su pobedili. Potrudićemo se da pružimo maksimum u četvrtom meču na našem terenu i izborimo majstoricu.

RASPLET ILI MAJSTORICA

ODBOJKAŠICE TENT-a sutra (18.00) u četvrtoj finalnoj utakmici plej-ofa BPŠ Superlige dočekuju Ub. Ubljanke vode sa 2:1 u pobedama i imaju meč loptu za prvu, istorijsku titulu. Obrenovčanke veruju da će izboriti majstoricu, koja se igra 13. aprila u Ubu.

ŠVAJCARAC BI NAREDNE GODINE MOGAO DA POSTANE NAJSTARIJI GREND SLEM OSVAJAČ


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu