NAGRADA – RUKOMETNI TEREN: Ove godine seoske sportske igre po treći put u Kraljevu

G. ĆIROVIĆ

16. 04. 2021. u 11:21

TREĆU godinu za redom Sportski savez Kraljeva (SSK), uz podršku Sportskog saeza Srbije i lokalne samouprave, organizovaće sada već tradicionalne Seoske sportske igre.

НАГРАДА – РУКОМЕТНИ ТЕРЕН: Ове године сеоске спортске игре по трећи пут у Краљеву

foto: GU Kraljevo

Za razliku od prethodnih, ovogodišnje takmičenje održaće su u tri nivoa, najpre na opštinskom i regionalnom nivou, a potom će se osam najuspešnijih ekipa nadmetati na državnom takmičenju čiji će pobednik dobiti potpuno nov rukometni teren.

Kako je najavljeno iz SSK, ove godine takmičenje na lokalnom nivou u gradu na Ibru biće održano 10. jula, a gotovo istovremeno biće održano u još 23 grada i opština širom Srbije.

Kao i lane, cilj ove manifestacije je promocija sporta i turizma u ruralnim, seoskim područjima, a ekipe će se nadmetati u malom fudbalu, odbojci, šahu, nadvlačenju konopca, obaranju ruku, skoku u dalj, bacanju kamena, savladavanju prirodnih prepreka na poligonu...

Prethodne dve godine u Kraljevu je pobeđivalo pomoravsko selo Miločaj, a iz ovdašnjeg Sportskog saveza pozivaju meštane svih sela kraljevačkog kraja da prijave ekipe za ovogodišnje takmičenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom