STRAH OD KORONE UGROŽAVA OI: Ukupno 40 japanskih gradova ne želi da ugosti olimpijce

Tanjug

13. 05. 2021. u 13:28

UKUPNO 40 japanskih gradova ne želi da ugoste sportiste koji će učestvovati na Olimpijskim igrama, preneo je danas Rojters.

СТРАХ ОД КОРОНЕ УГРОЖАВА ОИ: Укупно 40 јапанских градова не жели да угости олимпијце

Foto arhiva VN

Naime, 500 gradova u Japanu je registrovano da dočeka olimpijce i organizuje trening kampove, međutim njih 40 je odlučilo da to ne uradi zbog preopterećenosti medicinskih resursa usled četvrtog talasa korona virusa.

Olimpijske igre u Tokiju prošle godine odložene su zbog pandemije i trebalo bi da se održe od 23. jula do 8. avgusta ove godine, uprkos porastu broja novozaraženih u Japanu i vanrednom stanju koje je proglašeno u Tokiju.

Japan je danas prijavio više od 7.000 novozaraženih, ali najveći problem predstavlja stopa vakcinisanih, jer je svega 2.8 odsto populacije vakcinisano.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?