SKUP BORAVAK NA GREND SLEMU: Najjeftiniji je teniski reket

G. Č.

05. 06. 2021. u 20:08

SKUPO je i skupoceno na Rolan Garosu. Karte ne mogu da se pronađu ni za lek. Sve je elektronizovano, poimence, retko i ekskluzivno. Epidemija je ono što je dragoceno učinila još ređim i poželjnijim. Uđe onaj koga izvuku iz bubnja.

СКУП БОРАВАК НА ГРЕНД СЛЕМУ: Најјефтинији је тениски рекет

FOTO: G. Č.

Ipak, uđeš unutra, pa naručiš malo pivo. Pet evra. Sladoled - četiri i po. Hlade, i jedno, i drugo, po pripeci, zapari i vrućini, nad tucanom ciglom.

Zamišljaš na trenutak da si na obalama Sredozemnog mora. Piri vetrić, šume talasi. Peškir za plažu - 75 evra. Frotirska torba da ga posle smotaš i smestiš unutra, skoro pa pedeset. Majice 25 i 35 evra. One prave, oker, s kragnicom, šezdeset. Slamnati šešir, da se zakloniš od sunca, bezmalo sto. Trenerka, baš kao Noletova, dvesta. Zeka za bepca 25. Salata za zeku, dvanaest. Šolja za kafu, prazna, dvadesetak.

I onda, odjednom, reket, lagan, poznata firma, nova tehnologija, poslednja reč performansi i kvaliteta, koji omogućuje svakome da postigne viner, svega četrdeset.

Dođe mu najjeftinije ono što je i najvažnije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu