NOVAK OTKRIO KO JE MALIŠAN KOM JE DAO REKET: O njegovom potezu priča ceo svet, dečaku je ostavio uspomenu za ceo život (VIDEO)

Novosti online

13. 06. 2021. u 22:27

PO ZAVRŠETKU finala Rolan Garosa u kome je Novak Đoković trijumfovao nad Stefanosom Cicipasom desila se jedna od najlepših priča u istoriji ovog turnira.

НОВАК ОТКРИО КО ЈЕ МАЛИШАН КОМ ЈЕ ДАО РЕКЕТ: О његовом потезу прича цео свет, дечаку је оставио успомену за цео живот (ВИДЕО)

Foto: Pritnskrin/Tanjug/AP

Srpski as je reket kojim je osvojio 19. grend slem titulu poklonio jednom dečaku, a on je bio toliko oduševljen da je ta scena obišla ceo svet.

Đokovića su na konferenciji za medije pitali ko je taj dečak.

- Ne znam ko je dečak, ali sam ga čuo sve vreme. Bodrio me je kada sam gubio 2:0. Čak mi je davao i savete tokom meča, kao trener ha-ha. On je bio najbolji izbor, želeo sam njemu da dam reket jer me je podržavao tokom čitavog meča - rekao je Novak.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici