VAJDA NAJAVIO POVLAČENJE: Trener Novaka Đokovića iznenadio izjavom na konferenciji

Novosti online

14. 06. 2021. u 10:26

Novak Đoković podigao je 19. trofej na gren slem turnirima pošto je u finalu Rolan Garosa napravio senzacionalni preokret protiv Stefanosa Cicipasa!

ВАЈДА НАЈАВИО ПОВЛАЧЕЊЕ: Тренер Новака Ђоковића изненадио изјавом на конференцији

Foto: AP

Uspeo je tako Đoković da postane prvi od "velike trojke" koji je svaki od gren slem turnira osvajao makar dvaput, a jasno je da je naredni cilj da kalendarsku godinu završi sa svim peharima najvećih takmičenja, uz još zlato na Olimpijskim igrama.

Đoković ulazi u deo sezone u kome je po pravilu bolji, međutim neće naravno biti lako to da uradi, pa su ga treneri Marjan Vajda i Goran Ivanišević dodatno motivisali da napravi podvig.

"Goran Ivanišević i ja smo se dogovorili da ako osvoji sve - daćemo mu otkaz. I to zvanično!", našalio se Vajda na konferenciji za medije posle meča sa Stefanosom Cicipasom u kome je srpski as ponovo pokazao neverovatnu mentalnu snagu.

"Nema tu šta da se krije. Novak voli da igra i na Vimbldonu i na US openu. Između ta dva takmičenja su Olimpijske igre. Cilj je da pokuša da osvoji sva tri trofeja. Biće teško, ali će sav plan i program biti podređeni tome. Prvi je Vimbldon i sada se okrećemo tom cilju. Korak po korak...", umeren je bio u izjavi Vajda.

Upravo je Slovak bio uz Đokovića na Rolan Garosu, odlučeno je da Ivanišević bude na Vimbldonu, dok će na Olimpijskim igrama to biti Viktor Troicki.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti