ĐOKOVIĆ CITIRAO KOBIJA BRAJANTA Nole će u finalu igrati kao da mu je poslednji meč u karijeri (VIDEO)

Novosti online

11. 09. 2021. u 08:29

ZNA Novak Đoković da ga do ulaska u istoriju deli još jedan korak i zato je s razlogom, odmah posle polufinala US Opena protiv Aleksandera Zvereva, poručio da će finale igrati kao da mu je poslednji meč u karijeri!

ЂОКОВИЋ ЦИТИРАО КОБИЈА БРАЈАНТА Ноле ће у финалу играти као да му је последњи меч у каријери (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Đoković će u slučaju trijumfa postati prvi teniser sa 21. Grend slemom i prvi posle Roda Lejvera u open eri kom je za rukom pošlo da osvoji kalendarski slem.

Otuda će to finale u nedelju veče (verovatno oko 21.30) biti možda i najvažniji meč u karijeri Novaka Đokovića koji je na konferenciji za medije citirao Kobija Brajanta kako bi "spustio loptu" posle euforije koja se stvorila zbog trijumfa u polufinalu.

U pitanju je Brajantov citat iz 2009. godine, kada su Los Anđeles Lejkersi u finalu NBA lige imali prednost od 2:0 u pobedama.

- To je njegova poznata izjava u kojoj je rekao: "Zašto bih sada bio sretan? Posao nije obavljen." On je bio neko u koga su gledali milioni sportista i divili mu se. A to je i moj stav. Posao nije obavljen. Uzbuđenje je prisutno, motivacija je prisutna. I više nego ikad. Ali imam još jedan stepenik do kraja - jasan je bio Đoković, a prenosi "ESPN."

Vredi pomenuti i to da je Đoković ulaskom u finale izjednačio rekord Rodžera Federera s obzirom na to da sada obojica imaju 31 Grend slem finale u karijeri.

BONUS VIDEO 

 

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um