OBJAVLJENO KADA SE IGRA ISTORIJSKO FINALE: Novaka Đokovića će svi moći da gledaju!

Novosti online

11. 09. 2021. u 11:12

SRPSKI teniser Novak Đoković igra u finalu Ju-Es opena protiv Danila Medvedeva u finaju Ju-Es opena, a poznata je i satnica tog duela.

ОБЈАВЉЕНО КАДА СЕ ИГРА ИСТОРИЈСКО ФИНАЛЕ: Новака Ђоковића ће сви моћи да гледају!

FOTO: AP/Tanjug

Po informacijama koje su objavljene na sajtu najboljeg tenisera sveta Đoković će protiv Medvedeva izaći na teren u nedelju, a taj duel trebalo bi da počne u 22.00 po srednjevropskom vremenu. 

Čeka se samo zvanična potvrda organizatora. S obzirom da je i u preliminarnom rasporedu plan bio da finale počne u 22 časa, a čini se da nema nikakvog konkretnog razloga da to bude drugačije. 

To u suštini znači da će Đokovićev pohod ka „kalendarskom slemu“, četvrtom trofeju sa najvažnijih turnira u godini, moći da gledaju gotovo svi stanovnici Srbije.

Đoković će protiv Medvedeva igrati za svoj 21. trofej u karijeri na grend slem turnirima, čime bi postao apsolutni rekorder, pošto je trenutno poravnat sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom sa po 20.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice