BORIS BEKER ODGOVORIO ŠPANCU: "Ne razumem što je Nadal toliko zabrinut?"

Novosti online

06. 11. 2021. u 11:39

Komentar Rafaela Nadala o tome da se plaši kako će izgledati tenis zbog sve više i više igrača koji se oslanjaju na jak servis, uzburkao je tenisku javnost i naterao Borisa Bekera

БОРИС БЕКЕР ОДГОВОРИО ШПАНЦУ: Не разумем што је Надал толико забринут?

Foto AP

Nekadašnji teniser i trener Boris Beker objasnio je zašto nije saglasan sa strahom Rafaela Nadala o potencijalnom problemu u tenisu vezanom za servis. „Ne mogu da razumem zašto je Rafa toliko zabrinut, izjavio je Nemac.

Bivši trener Novaka Đokovića ističe poštovanje prema Špancu, ali dodaje da nije saglasan.

- Kada Rafa govori o tenisu morate da ustanete, zaćutite i slušate šta priča. Međutim, ja odavno vidim dosta varijacija u igri kod Cicipasa, Medvedeva, Zvereva, Sinera, Alkarasa... Svi su različiti, tako da ne mogu da razumem zašto je Rafa toliko zabrinut, podvukao je šestostruki Grend slem šampion.

Beker je govorio i o Aleksandru Zverevu, igraču koji tokom i dalje mlade karijere osvojio pregršt titula, popeo se i na treće mesto ATP rang liste, ali i dalje nema Grend slem trofej.

Momak iz Hamburga je ove sezone otišao korak dalje uspevši da osvoji Olimpijske igre, nakon čega je i sam priznao da mu je ovo najverovatnije najbolja godina u karijeri.

- Saša je postao igrač svetske klase. Njegov cilj bi morao da bude da osvoji što je moguće više poena u sezoni turnira u dvorani, kako bi bio u poziciji da sledeće godine postane broj jedan. Ko zna, možda već i na Australijan openu, istakao je Beker.

(Sputnik news)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera