OTKRIVENO KAKO ĐOKOVIĆ ULAZI U AUSTRALIJU: Za Sidnej i Melburn ne važe ista pravila

Novosti online

07. 12. 2021. u 09:22

NOVAK Đoković će igrati u Sidneju, tu dileme definitivno nema, a i u Melburnu, iako provejavaju sumnje onih koji ne bi voleli da vide Srbina na prvom grend slemu sezone.

ОТКРИВЕНО КАКО ЂОКОВИЋ УЛАЗИ У АУСТРАЛИЈУ: За Сиднеј и Мелбурн не важе иста правила

Foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Najbolji dolazi u Australiju, a kako mediji kreću sa nagađanjima. Novak ćuti kao zaliven, ali radi posao. 

Pripremio je teren za Sidnej i ATP kup od 1. do 9. januara koji će se kasnije nastaviti u Melburnu na prvom grend slemu sezone. 

 "Herald San" se pita na koji način će Đoković ući u Australiju. Navodno, on bi teoretski mogao da ode u Sidnej nevakcinisan, pošto u gradu u kojem se igra ATP kup ne važe ista pravila kao u Melburnu.

Kako prenose Australijanci, Đoković, ukoliko nije vakcinisan, mogao bi da uđe u saveznu državu Novi Južni Vels, u kojoj se Sidnej nalazi, uz pomoć posebnog izuzeća.

U tom slučaju morao bi da provede 14 dana u karantinu. Navodi se i da bi Novak onda morao da stigne u Sidnej do 16. decembra ne bi li obavio obavezan karantin.

S druge strane, u Viktoriji se nalazi i Melburn, grad organizator Australijan opena, ali ta država je odbila pomenutu opciju, pa je za učešće na prvom grend slemu obavezna vakcina.

Australijanci pišu o novim peripetijima za koje Novak ima rešenje čim je najavio dolazak u Sidnej, za koji dan očekujemo i zvaničnu potvrdu za Melburn...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu