NOVAKU PRETI SRAMNA KAZNA: Đoković pred višegodišnjom zabranom ulaska u Australiju?!

Novosti online

06. 01. 2022. u 09:08

Australijski portal "Ejdž" konstantno prati događaje vezane za Novaka Đokovića, a portal je nedavno objavio jako zabrinjavajuću vest.

НОВАКУ ПРЕТИ СРАМНА КАЗНА: Ђоковић пред вишегодишњом забраном уласка у Аустралију?!

FOTO: AP

Kako navode, Novak nije samo suočen sa deportacijom, već mu zbog "izjava oca Srđana" preti i trogodišnja zabrana ulaska u zemlju.

To je ono što zakon kaže. Svako kome se ukine viza može da se suoči zabranom ulaska u zemlju na tri godine, mada postoji izuzetak za osobne koje su napravile nenamerne greške.

Isti izvor navodi da takva presuda nije isključena, ali i da će mnogo toga zavisiti od procesa na Federalnom sudu i narednih poteza Đokovića.

"Dokazi koji su bili u Đokovićevoj papirologiji po dolasku u Australiju bili su slabi i podržao ih je samo jedan doktor, daleko manje od druge dvojice", navodi "The Age" pozivajući se na čak tri svoja izvora.

Đoković je podneo žalbu Federalnom sudu u Melburnu i ostaće do ponedeljka u karantinskom hotelu, sve do konačne presude.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (6)

POTRESNA ISPOVEST NEBOJŠE IZ KIKINDE: Otac i ja smo ostali bez posla 2008, nismo znali kako ćemo da preživimo (VIDEO)