OGLASIO SE VELIKI NOVAKOV PRIJATELJ: Pospišil uz Srbina, PTPA objavila oštro saopštenje!

Novosti online

07. 01. 2022. u 08:40

SVE veći je broj onih koji su u Novakovom uglu, Srbin je pravoslavni božić dočekao u zatočeništvu migrantskog hotela, a sve ćešće poruke podrške dobija od kolega.

ОГЛАСИО СЕ ВЕЛИКИ НОВАКОВ ПРИЈАТЕЉ: Поспишил уз Србина, ПТПА објавила оштро саопштење!

EPA-EFE/ANDY RAIN

Nešto ranije oglasio se Nik Kirjos, a potom i Džon Izner. Obojica su poslali poruku podrške Novaku, a stiglo je ohrabrenje i od Vaseka Pospišila, kanadskog tenisera, suosnivača PTPA i Noletovog velikog prijatelja.

- Bez obzira na sve kontroverze u poslednjih 30+ sati, Novak Đoković je moj prijatelj, moj kolega teniser, saosnivač PTPA i ponosni Srbin. Želim njemu i svim pravoslavnim vernicima sigurnost i dobro zdravlje za Božić. Ostani jak moj brate, poručio je Pospišil.

Potom je objavljeno i saopštenje PTPA.

- PTPA je u stalnom kontaktu sa gospodinom Đokovićem, njegovom porodicom, pravnim zastupnicima, zvaničnicima vlasti i čelnim ljudima Australijan opena. Gospodin Đoković nam je potvrdio da je dobro. Takođe, tražio je od nas da mu dozvolimo da o činjenicama njegovog pritvaranja govori sam, kada dođe vreme.

Uz svo poštovanje ličnih stavova oko vakcine, vakcinisanim i nevakcinisanim igračima (sa medicinskim izuzećem) treba da bude dozvoljena sloboda da se takmiče. Nastavićemo da podržavamo i zastupamo naše članove i igrače na način koji je prihvatljiv svima“, poruka je iz PTPA.

Đoković čeka ponedeljak u hotelu Park, tada će dobiti konačnu odluku hoće li mu biti dozvoljen pohod na istoriju ili će na njega malo sačekati.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu
 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna