PREMIJER Australije Skot Morison podržao je danas odluku ministra za imigraciju Aleksa Hoka koji je poništio vizu najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, ističući da je to učinjeno zbog žrtava koje su Australijanci podneli tokom pandemije korona virusa.

Komentari (12)

Malena

14.01.2022. 12:43

@FRIEND - Pa nije ih Nole nit zarazio nit pobio. Sramota da na takav način skupljaju političke poene. A Nole će uzeti taj 21.pehar tu ili tamo. Oni samo gube pošto u istoriji neće biti upisana Australija i to samo radi ličnih intetesa par ljudi i trenutne njihove pohlepe za vlašću.

Vasa

14.01.2022. 10:30

Новак је крив за ширење вируса ковид19 на тлу Аустралије и за све жртве у Аустралији. Ово може да буде као злочиначки подухват и ово је идеална прилика да се покрене још једна агресија на Србију. Овакав наслов очекујем у западним медијима.

AJMO NACISTI ISPORUCITE GA U HAG

14.01.2022. 10:40

PROGLASITE NOLETA RATNIM ZLOCINCEM, ugrozio var je javni red i mir, ugrozio vom je javno zdravlje, u ostalom srbin je i pobede slavio sa uzdignuta tri prsta.

Csca

14.01.2022. 10:42

O cemu ovaj prica? Zbog postovanja zrtava? Pa sta je Djokovic,putujuci cirkus ili igrac turnira kao i svi ostali? Jel nesto ismevao zrtve? Ja mislim da sada reciprocno treba da odgovori Srbija zbog svih zrtava koje smo imali od anglosaksonaca. Dosta su nas omalovazavali.

Natasa

14.01.2022. 11:01

Ne želim njihovu ambasadu u mojoj zemlji ni njihove atletičare na svetskom prvenstvu u Beogradu. Tačka. I iskreno žalim sve koje pišu protiv Novaka u ovom slučaju!On je naš sta god uradio!!!

Strahinja

14.01.2022. 12:04

Gluplje objašnjenje nije moglo biti.On retrogradno optužuje Novaka za žrtve koje su oni podneli pre nego što je on došao u Australiju.Žalosno. Umesto da ga lekari testiraju i kažu ovaj čovek je zdrav i ne predstavlja opasnost za AU ili zaražen je pa mora biti izolovan.Ja kao lekar zaista nešto gluplje nisam mogao čuti.Očito je da se ne pitaju ni lekari ni sudije nego glupe birokrate.

Mika

14.01.2022. 12:46

Novak je trebalo se odma vratiti Sa airodroma cim su pocele provokacije. Vako is pada da mu je Taj Turnier preci od dostojanstva. Bozica. sta treba Jo's da mu urade pa da skuzi da GA ti nacisti mrze iz sve koze. Nole ti si broj 1 ibez australiskih supaka