NOVAK NE IDE U PRITVOR! Slučaj se seli na Savezni sud! (VIDEO)

Novosti online

14. 01. 2022. u 13:32

ROČIŠTE u slučaju (ne)deportacije Novaka Đokovića iz Australije prekinuto je do sutra ujutro po lokalnom vremenu (večeras oko 22 sata po srpskom), a sudija Entoni Keli odlučio je da slučaj prebaci na Savezni sud.

НОВАК НЕ ИДЕ У ПРИТВОР! Случај се сели на Савезни суд! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Keli je nakon kratke pauze obavestio stranke da će slučaj biti prebačen u ingerenciju Federalnog suda Australije.

Večeras u 22 sata po našem vremenu Đoković će na sastanak s imigracionim vlastima. Zastupnik države predložio je da Đoković do tada bude u nekoj vrsti pritvora u advokatskoj kancelariji, a da mu se posle toga odredi pravi pritvor, verovatno opet u zloglasnom hotelu Park. 

Ukoliko se suđenje nastavi i u nedelju, potvrđeno je da će i Đoković tada biti u pritvoru, a ako njegovo prisustvo na ročištu bude potrebno, biće doveden kao pritvorenik.

- Policajci koji budu sprovodili Đokovića do kancelarije u kojoj će se voditi razgovor postupaće kao kada se postupa da je osoba u pritvoru - naveo je Lojd.

U međuvremenu, čelnici Australijan opena ponašaju se kao da je sve uobičajeno. Novak Đoković je i dalje upisan kao prvi nosilac, ali nisu pokazali nimalo obzira prema njemu jer će, ukoliko i drugi put pobedi u neravnopravnoj borbi protiv australijskog pravosuđa, meč prvog kola morati da igra već u ponedeljak. 

Podsetimo, protivnik najboljem teniseru sveta na startu prvog grend slema sezone biće zemljak Miomir Kecmanović.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)