POZNATI ADVOKAT VERUJE DA ĆE ĐOKOVIĆ POBEDITI: Novak mora da uradi samo jednu stvar

Novosti online

15. 01. 2022. u 08:32

NOVAK Đoković čeka konačnu odluku suda i tada će znati da li će nastupiti na Australijan openu.

ПОЗНАТИ АДВОКАТ ВЕРУЈЕ ДА ЋЕ ЂОКОВИЋ ПОБЕДИТИ: Новак мора да уради само једну ствар

Tanjug/AP

Advokati najboljeg tenisera sveta tražili su posebne uslove, a poznati advokat Džastin Kvil smatra da će srpski as igrati u Melburnu.

On se oglašavao pre prvog suđenja Novaku i tada je najavio da će Srbin odneti pobedu, što se i desilo. Veruje da će se isto dogoditi i sada.

Đoković treba da uradi samo jednu stvar

- Ja sam poprilično uveren da će Đoković dobiti privremenu zabranu deportacije. On samo treba da dokaže da postoji ozbiljan slučaj za suđenje - počeo je priču Kvil za jednu australijsku televiziju.

Advokat je potom pojasnio šta to tačno znači.

- To je jezik koji u suštini znači da postoji sporan slučaj. Jednom kada to dokaže, on će lako preći preko druge prepreke, a to je činjenica da neće morati da se vrati ovamo (u Australiju, prim. aut). On ne može da osvoji Australijan open u martu. Tako da, ako uspe da dokaže da postoji sporan slučaj, on će lako preći drugu prepreku, što je takozvani balans pogodnosti. Dobiće privremenu zabranu deportacije za narednih nekoliko nedelja, možda i mesec dana. I naravno, to je sve što je važno u ovom trenutku - zaključio je Kvil.

Nova saslušanja su zakazana za danas oko 23.30 po srednjoevropskom vremenu, a u slučaju da Đoković dobije priliku da zaigra u Melburnu rival na startu turnira biće mu zemljak Miomir Kecmanović.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KECMANOVIĆ PAKUJE KOFERE, IDE KUĆI: Posle maratonske borbe eliminisan iz Bukurešta