VELIKI RIVAL OPET STAO UZ NOVAKA: Đoković je vrhunski teniser, mislim da nije fer ne dati mu da igra

Novosti online

15. 01. 2022. u 08:59

NOVAK Đoković ponovo se nalazi u pritvoru gde čeka novo suđenje koje je zakazano za 23.30 posle kog će biti poznato da li ćemo ga gledati na Australijan openu. Mnogo je onih koji najboljem teniseru sveta pružaju podršku, pa je tako na njegovu stranu ponovo stavo veliki rival, ali i prijatelj Aleksandar Zverev.

ВЕЛИКИ РИВАЛ ОПЕТ СТАО УЗ НОВАКА: Ђоковић је врхунски тенисер, мислим да није фер не дати му да игра

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Nemac je govorio o tretmanu koji Australija ima prema osvajaču devet titula u Melburnu (apsolutni rekorder).

- Mislim da ne bi došao u Australiju 'na sreću' misleći da će igrati, imao je uz sebe odgovarajuće dokumente za ulazak u vizu. I vi da imate vizu i vi biste mislili da ćete igrati - rekao je Zverev na konferenciji za medije i potom dodao:

- Novak Đoković je veliki teniser, globalna zvezda. Mislim da preko njegovih leđa pokušavaju da uzmu poene, samo zato što je to Novak. Australijska i viktorijanska vlada je trebalo da budu jasne o tome šta se događa i pre nego što je došao. Mislim da nije fer dovesti ga ovde i ne dati mu da igra - zaključio je treći teniser sveta.

Ovaj 24-godišnjak iz Hamburga je jedan od retkih igrača iz teniskog vrha koji je stao na stranu Novaka, dok su veoma oštri prema njemu bili Stefanos Cicipas i Rafael Nadal.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA! Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)