MEDVEDEV UZ SRBINA: Novak treba da igra, Đokoviću je odobreno izuzeće!

A. Ilić

15. 01. 2022. u 09:44

Ruski teniser Danil Medvedev govorio je o srpskom teniseru Novaku Đokoviću, odnosno njegovom učešću na turniru u Australiji.

МЕДВЕДЕВ УЗ СРБИНА: Новак треба да игра, Ђоковићу је одобрено изузеће!

Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Đokoviću je ukinuta viza, te je saslušan u prisustvu predstavnika Ministarstva za migraciona pitanja, potom je održano kratko suđenje, da bi mu za danas bilo zakazano novo saslušanje.

- Hajde da vidimo šta će biti sa tim, sutra ćemo znati nešto više jer je definitivno bilo različitih odluka poslednjih nekoliko sedmica. Želim da kažem povodom te sitaucije u Australiji da su to njihova pravila. Ali iz onoga što ja znam je to da ako mu je odobreno izuzeće da bude u ovoj zemlji i radi šta želi, onda treba i da igra. Ako izuzeće nije validno ili nešto drugo nije po pravilima, onda svaka zemlja ima pravo da ti zabrani ulazak. Znam da je ministar rekao ‘ne’ ponovo, ali nisam čitao ništa više o tome. To je ono što me zanima, pravi razlog za to. Da li je on samo rekao da ne želi da ga pusti li postoji pravni razlog za to? Pretpostavljam da ćemo više znati nakon saslušanja, rekao je Medvedev i dodao:

- Definitivno je to teška situacija za svakoga. Kada govorim o sebi na turniru, čak i sa Novakom u žrebu, mislim da možemo da se sretnemo u finalu. Iako ja moram da pobedim u šest mečeva pre toga. Situacija u vezi sa njim neće promeniti moju pripremu za turnir ili svaki meč posebno, rekao je Medvedev.

Ostanite i dalje uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

ANINO SMELO IZDANJE: Minijaturnim bikinijem usijala mreže (FOTO)