HRVAT ODBIO DA SE SLIKA SA NOVAKOM: "Skloni se, vidiš da jedem", Novakova reakcija oduševila komšije

Novosti online

21. 01. 2022. u 16:39

.

ХРВАТ ОДБИО ДА СЕ СЛИКА СА НОВАКОМ: Склони се, видиш да једем, Новакова реакција одушевила комшије

FOTO: AP/Tanjug

NIJE tajna da je Novak Đoković u dobrim odnosima sa kolegama iz sveta sporta. Na OI u Tokiju bio je jedan od najtraženijih sportista u Olimpijskom selu, a hit je bio i u Pekingu 2008. o čemu svedoči sledeća anegdota.

Hrvatski rukometaš Jakov Gujon, otkrio je zanimljivost koja se  odigrala u Olimpijskom selu,  2008. godine u Pekingu.

- Davor Dominiković je tada sreo Novaka i predstavio mu se kako bi se upoznali. Na opšte iznenađenje, Nole je znao da je reč o hrvatskom rukometnom reprezentativcu, što je Davora iznenadilo.

Potom su njih dvojica odlučili da se našale sa celom menzom.

- Novak dolazi za sto i pita hrvatsku ekipu sledeće, "Momci, jel tu Davor Dominiković? Želeo bih da se slikam sa njim." Na tu opasku Davor podiže pogled i odgovora "Vidiš da jedem", na šta se Đoković ljubazno izvinjava i odlazi.

Đoković je napravio kontinuitet šala, te je i četiri godine kasnije u Londonu ponovo pokušao nešto slično sa hrvatskim rukometašima.

- I četiri godine kasnije Novak Đoković dolazi za sto u Londonu i pita opet da li je tu Davor Dominiković, da li još igra? Nije bio tu, ali to je ono što nas sportiste najviše poveže. Sport te odgoji, takva zafrkancija u svlačionici - to vredi više od svega - prisetio se Jakov Gojun jedne od najzanimljivijih anegdota o susretima srpskih i hrvatskih sportista na velikim takmičenjima

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DA LI ĆE ĐOKOVIĆ PRESKOČITI MADRID? Nadal je već stigao, tu je i Alkaraz