"JAKO JE BILO TEŠKO..." Nadal otkrio čega se najviše plašio pred odlazak u Australiju

Novosti online

21. 01. 2022. u 18:42

KAREN Hačanov je položio teniski reket u duelu trećeg kola Australijan opena. Od njega je bio bolji španski teniser Rafael Nadal, koji je slavio rezultatom 3:1, a posle tog meča španski as je priznao kako mu je bilo pred dolazak u Australiju, odnosno kada je radio na svom oporavku.

ЈАКО ЈЕ БИЛО ТЕШКО... Надал открио чега се највише плашио пред одлазак у Аустралију

Tanjug/AP

Budući da je nekoliko meseci bio van terena, novinare je zanimalo da li se Rafa brinuo da se više nikada neće vratiti profesionalnom tenisu.

- Svakoga dana. Mnogo meseci bio sam na terenu, pokušavao sam da izlazim svakog jutra, pričao bih sa timom i ne bih mogao da treniram ni 20 minuta. A onda bih trenirao po dva sata. Pokušavao sam različite stvari. Teško je iako sam mnogo puta tokom karijere bio u toj poziciji. Sa povredom stopala je drugačije. Ideš svaki dan u teretanu bez napretka i ne znaš šta će biti. Mentalno je jako teško - podvukao je Španac. 

Nakon višemesečne pauze zbog povrede noge Rafael Nadal deluje prilično impresivno na svom pohodu na 21. grend slem.

- Zadovoljan sam zbog današenjeg nastupa. Svakako moj najbolji meč od kako sam se vratio tenisu. Sve je dobro radilo, ali eto u trećem setu sam pravio neke greške. Mislim da je najveća ta što sam pokušao da vraćam servise sa osnovne linije. Ipak, promenio sam dinamiku u četvrtoj deonici. Stvari ne mogu uvek da budu savršene - izjavio je Nadal.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!