KIRJOS JE DRUGI ČOVEK: Kontroverzni australijski teniser svakodnevno pokazuje novo lice, sada je obradovao dečaka u publici (FOTO)

Novosti online

25. 01. 2022. u 12:30

KONTROVERZNI australijski teniser Nik Kirjos jedan je od retkih tenisera koji su javno stali u odbranu Novaka Đokovića u ratu sa australijskim vlastima. Ispao je u singlu, ali i dalje traje bajka koju u dublu živi sa zemljakom Kokinakisom.

КИРЈОС ЈЕ ДРУГИ ЧОВЕК: Контроверзни аустралијски тенисер свакодневно показује ново лице, сада је обрадовао дечака у публици (ФОТО)

FOTO: AP

Posle trijumfa nad prvim nosiocima Pavićem i Mektićem, a zatim i 16. kosturašima  Arijelom Beharom i Gonsalom Eskobarom, dubl australijskih Grka prošao je u polufinale trijumfom nad Puenjom i Vinusom.

U tom meču došlo je do manjeg incidenta kada je Kirjos, posle servis greške Kokinakisa, udario odbijenu lopticu i njome slučajno pogodio dečaka u publici.

Kirjos je tada uradio nešto neočekivano. Prekinuo je meč i uzeo jedan od svojih neraspakovanih reketa, otišao do povređenog dečaka i poklonio mu skupoceni rekvizit. 

Kirjos i Kokinakis igraće u borbi za finale protiv trećih nosilaca, Argentinca Zebaljosa i Španca Granoljersa. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)