ĐOKOVIĆI NA RUČKU KOD PATRIJARHA: Novak sedeo kraj Porfirija (FOTO)

Novosti online

27. 01. 2022. u 18:27

Novak Đoković je i dalje na prinudnom odmoru, pošto su ga iz Australije deportovali. Umesto da sprema taktiku za završnicu Australijan opena, on vreme provodi u Srbiji.

ЂОКОВИЋИ НА РУЧКУ КОД ПАТРИЈАРХА: Новак седео крај Порфирија (ФОТО)

FOTO: Printskrin/Instagram/srdjandjokovic_

Danas je viđen u Hramu Svetog Save. Bio je na liturgiji sa majkom Dijanom i ocem Srđanom i tom prilikom se i pričestio. Ujedno je oduševio i mališane koji su ga ubrzo opkoliili.

Posle svih današnjih dešavanja se putem društvenih mreža oglasio njegov otac Srđan. Otkrio je i neke zanimljive detalje.

- Danas smo, uz više stotina vernika, u hramu Svetog save prisustvovali liturgiji koju je služio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije u ime sveštenog spomena na Svetog Savu. Praznike je najlepše obeležiti sa porodicom, a nasmejana dečija lica koja su ugledala Novaka posebno su ispunila naša srca. Srećan Sveti Sava svim pravoslavnim vernicima, napisao je Srđan Đoković.

Novak će još neko vreme odmarati, a onda će se uputiti na turnir u Dubaiju, pošto je potvrdio da će tamo učestvovati. Biće to njegov prvi turnir u 2022. godini.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri