"POGLEDAJTE ŠTA MU SE DESILO!" Đokovićevi navijači likuju zbog najnovije vesti o najvećem Novakovom kritičaru

Novosti online

05. 02. 2022. u 16:58

NOVAK Đoković je svašta doživeo u poslednjih mesec dana, a tačno je toliko prošlo otkako je sleteo u Australiju, iz koje je potom proteran. Količina kritika, često i neprimerenih bila je neverovatna, i to jer se Nole usudio da se odazove na poziv lokalnog Teniskog saveza, koji je ubeđivao srpskog asa da je ispunio sve uslove za dolazak. Među onima koji su nasrtali na najboljeg tenisera sveta je i američki novinar Ben Rotenberg, kome ovih dana uopšte "ne cvetaju ruže".

ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА МУ СЕ ДЕСИЛО! Ђоковићеви навијачи ликују због најновије вести о највећем Новаковом критичару

Twitter / BenRothenberg

Krenimo, najpre redom.

I ranije, tokom Novakove bogate karijere, a i sredinom januara američki novinar Ben Rotenberg pisao je neistine o najboljem teniseru sveta. A kada je Đoković deportovan, to je čak i "slavio" na društvenim mrežama.

Međutim, kada se turnir priveo kraju, Ben Rotenberg je izazvao skandal kakav se ne pamti.

Naime, šampione grend slema u Melburnu u konkurenciji muških parova, Tanasija Kokinakisa i Nika Kirjosa, pitao je nešto što ljubitelji tenisa nisu mogli da veruju da živ čovek može da izgovori na zvaničnoj, šampionskoj konferenciji za štampu koju prati čitav svet.

Amerikanac je Kokinakisa upitao:

- Tanasi, da li te Nik lupka po zadnjici i van terena, koliko i na terenu?

Australijanci su, na oduševljenje ljubitelja "belog sporta", sve okrenuli na šalu, jedan je govorio "Da, da, svakako!", drugi "Još i više (ima lupkanja)", a Kokinakis je na sve to upitao američkog novinara:

- Sviđa ti se to, Bene?

I, iako je uz osmehe završena ova neverovatna situacija na Australijan openu, navijači Novaka Đokovića su otkrili nešto vrlo zanimljivo.

Kada smo ove subote u redakciji "Novosti" hteli da vidimo kako neki od njih reaguju na jučerašnju scenu sa Ade Ciganlije, na kojoj su se našli Novak i Jelena Đoković, uočili smo da - likuju zbog onoga što se desilo Benu Rotenbergu.

Naime, Amerikanac je na Tviteru uvek isticao da je "saradnik CNN-a, BBC-a, Njujork Tajmsa...", ali, od juče nijednog od tih medija više nema u opisu njegovog naloga na toj društvenoj mreži.

- Internesantan razvoj situacije. Ben Rotenberg, koji je ponosno isticao da sarađuje sa CNN-om, BBC-em, Njujork Tajmsom i Slejtom, sada je iz opisa svoje biografije sve njih uklonio. Verujem da je od njega bilo zatraženo da to uradi. Dobro, bar "Reket magazin" je i i dalje uz njega. Za sada..., napisao je jedan od korisnika Tvitera.

Drugi je dodao sledeće pojašnjenje:

- Svaka  zemlja ima drugačije zakone u vezi sa sek*ualnim uznemiravanjem na radnom mestu. Ostaje veoma veliko pitanje da li će Rotenberg uopšte dobijati akreditacije za buduće turnire. Zapamtite, ono je bilo njegovo ponašanje pred kamerama!

Sa druge strane, većina Đokovićevih navijača mahom likuje, govreći i stvari:

"Kako se ponašao, i ne čudi šta ga je snašlo".

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome kako je Novak Đoković i šta za njega sledi nakon što mu je onemogućeno da brani tri uzastopno osvojene titule na Australijan openu, koji je, u njegovom odsustvu, osvojio Rafael Nadal.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)