NOVAKOV SIN STEFAN NAVIJA ZA NADALA! Đoković otkrio neverovatan detalj iz porodice

D. N.

15. 02. 2022. u 22:36

NOVAK Đoković je tokom intervjua za Bi-Bi-Si govorio o vrlo ozbiljnim temama, koje su njega i svet sporta čiji je vladar, zadesile početkom 2022. godine, ali se osvrnuo i na neke porodične zanimljivosti.

НОВАКОВ СИН СТЕФАН НАВИЈА ЗА НАДАЛА! Ђоковић открио невероватан детаљ из породице

Foto: AP

Priznajući da mu je bilo teško da prati Australijan open, na kome je jako hteo da učestvuje, a nije mogao jer je dan pred početak tog grend slema deportovan iz Australije, otkrio je i kakva je "navijačka situacija" bila u njegovoj kući dok je turnir trajao.


Tačnije, kako su bili podeljeni tabori dok je trajala završna borba za trofej.


- Moja supruga Jelena je u finalu Australijan opena navijala za Danila Medvedeva, a naš sin Stefan je navijao za Rafaela Nadala, obelodanio je Nole.


Potom je Novak Đoković opisao i sledeću, vrlo zanimljivu porodičnu situaciju:


- Stefan me je upitao "Kada će biti sledeći turnir na kome ćeš učestvovati i ti, ali i Rafael Nadal?". Rekao sam mu: "Ne znam... Nadam se uskoro. Što me to pitaš?". A onda je on odgovorio: "Pa, jako bih voleo da se fotografišem sa Rafom!", uz osmeh je otkrio Nole ko je najveći, a verovatno i jedini Nadalov "navijač" u kući Đokovića.

Novak Đoković tokom intervjua za Bi-Bi-Si / Foto BBC One

Podsetimo, dve sedmice nakon proterivanja najboljeg tenisera sveta 16. januara, Rafael Nadal je pobedio Danila Medvedeva u finalu Australijan opena i došao do 21. grend slem titule. Jedne više nego što su osvojili i Novak Đoković i Rodžer Federer.

Uz to, Đoković je tako ostao "samo" aktuelni vladar dva grend slema koja i slede, Rolan Garosa i Vimbldona. Upravo je i o njima, pored ostalih tema, govorio u opširnom intervjuu za britanski javni medijski servis, istakavši da je spreman da ne igra na ta dva velika turnira ako mu se kao uslov postavi vakcinacija protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa.

Novak Đoković je tokom intervjua za Bi-Bi-Si naglasio da "drži svoj um otvorenim" da se vakciniše u budućnosti.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KRAJ ZA ŽUBER: Ribakina preko Kudermetove do pobede