KAKAV SPISAK! Novak Đoković obelodanio ko mu je sve pružio podršku tokom australijske drame!

Novosti online

17. 02. 2022. u 20:40

NOVAK Đoković je u obraćanju građanima Srbije otkrio zašto se nije obraćao javno dok je trajao Australijan open 2022, ali i ko mu je sve od kolega i koleginica pružio podršku.

КАКАВ СПИСАК! Новак Ђоковић обелоданио ко му је све пружио подршку током аустралијске драме!

Foto: Printscreen/RTS

Đoković nije mogao da brani tri uzastopne titule na tom grend slemu jer je dan pred početak turnira proteran iz Australije, a u finalu je potom Rafael Nadal pobedio Danila Medvedeva. 

Najbolji teniser sveta je tokom gostovanja na RTS-u rekao da mu je uvek čast kada priča za nacionalnu televiziju, ali da mu nije bilo lako da priča javno u periodu za nama.

- Osećam se prilično lagodno da razgovaram, jer jako cenim sve profesije, pa i novinarsku. Znam koliko je ona bitna za nas, sportiste, tenisera. Ali, sada mi nije bilo svejedno... Nisam se ranije oglašavao u Australiji, jer sam poštovao sudske procese, a kada su se oni završili, jer nisam hteo da ometam moje kolege. Iskreno, žao mi je što sam odvukao pažnju od njih svih tih dana, priznao je Novak Đoković.

Podrška sa svih strana

- Imam razumevanja za one kolege koji su me kritikovali, a naravno, i veliko poštovanje za one koji su me podržavali. Iskreno, Kirjos me iznenadio najviše (smeh). Jer... mi smo imali određenih nerazumevanja u prolosti, da tako kažem. Prijatno me je iznenadio, stvarno. Ja sam se zahvalio i njemu i ostalima koji su stali uz mene, a bili su tu i Medvedev i Zvere, i mnogo teniserki... Jedna od njih Aliz Korne, a ja se stvarno izvinjavam svim onima koje nisam ili sada ne mogu da spomenem. Mislim, bilo je mnogo onih koji su mi poslali lične poruke, a nisu se oglasili javno. I to razumem, jer je situacija bila nezgodna, kako za mene, tako i za njih.

Obraćanje Novaka Đokovića građanima Srbije možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju