SRBIJA NAVIJA ZA NADALA: Rafa je Đokovićev spasilac

Novosti online

24. 02. 2022. u 08:49

OSVAJANjEM turnira u Akapulku Danil Medvedev uzima prvo mesto na ATP listi, šta god da Novak Đoković uradi u Dubaiju.

СРБИЈА НАВИЈА ЗА НАДАЛА: Рафа је Ђоковићев спасилац

Foto: AP

Računica je jasna, ako želimo da naš Nole bude i 28. februara najbolji na svetu, moramo da navijamo protiv ruske "hobotnice".

Medvedev gazi u Akapulku, gde je ostvario lagan prolaz u četvrtfinale. On je pobedom nad Pablom Anduharom (2:0) napravio dodatni korak ka tituli u Meksiku, koja bi značila i prvo mesto na ATP listi.

Po setovima je bilo 6:1, 6:2 za tek četiri minuta preko sat vremena igre. Ovaj španski veteran nije imao šanse sa Medvedevim, ali sigurno da će imati jedan drugi. Reč je o Rafaelu Nadalu, za koga sada navija cela Srbija.

Bik sa "Majorke" je stigao do najboljeg starta sezone pobedom nad Stefanom Kozlovom u osmini finala turnira u Akapulku. Bio je to 12. trijumf u sezoni bez poraza za Španca nakon što je slavio protiv Amerikanca sa 2:0. Po setovima je bilo 6:0, 6:3 za sat i 17 minuta igre.

Foto: AP

 

Medvedev se u narednom kolu sastaje sa 103. teniserom sveta Jošihitom Nišiokom koji je napravio iznenađenje i eliminisao Tejlora Frica nakon dva sata igre (2:1), a Rafael Nadal će igrati protiv Tomija Pola.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?