ĐOKOVIĆ U NEVERICI: Jedan od glavnih sponzora ostavio Novaka

Novosti online

01. 03. 2022. u 12:42

JEDAN od glavnih sponzora Novaka Đokovića francuski Pežo odlučio je da raskine saradnju sa srpskim asom, iako je pre toga obećao da to neće učiniti, javlja britanski Ekspres.

ЂОКОВИЋ У НЕВЕРИЦИ: Један од главних спонзора оставио Новака

Tanjug/AP

Nedavno je Pežo uveravao Novaka i javnost da neće doći do prekida saradnje, nakon sage o vakcinaciji i deportovanja iz Australije, ali je ipak promenio svoje mišljenje mesec dana nakon obećanja.

Iako se situacija polako kristalizuje i prilično se povećavaju šanse za učešće na svim turnirima nakon američke turneje, francuski sponzor se odlučio na ovaj radikalni potez.

Đoković je u Dubaiju upisao svoje prve nastupe u sezoni, ali nije uspeo da uzme titulu nakon eliminacije u četvrtfinalu turnira.

Sada, njegovo učešće u Indijan Velsu i Majamiju nije izvesno, ali zato jeste u Rimu i Madridu, te ostalim turnirima na ulasku u leto i tokom jeka sezone.

Zato i čudi odluka eminentne kompanije da baš u ovom trenutku raskine saradnju sa Srbinom.

BONUS VIDEO - Sportski skandal koji je ušao u istoriju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)