TENISKI SKANDAL! Otkriveno: Rafael Nadal namešta raspored mečeva, radi šta mu je volja!

Novosti online

13. 03. 2022. u 15:23

NOVAK Đoković nije trenutno ni najbolje rangirani teniser sveta, ni igrač sa najviše grend slem titula, ali iako su ga prestigli majstori ove igre, Rafael Nadal je pao u očima mnogih.

ТЕНИСКИ СКАНДАЛ! Откривено: Рафаел Надал намешта распоред мечева, ради шта му је воља!

Tanjug/AP

Naime, nakon što je u prethodna 24 sata Rafa doneo odluku kojom je potvrdio koliko mu je važno da se ne desi novi Đokovićev podvig na Rolan Garosu, posve slučajno je otkriveno i da španski teniser po svojoj volji kroji raspored mečeva na turniru masters serije u Indijan Velsu.


Tokom jedne televizijske emisije, nekadašnja teniska zvezda, a sada TV komentator, Danijela Hantuhova, nehotice je u etar pustila informaciju da Nadal uopšte nije trebalo da juče, protiv Sebastijana Korde, igra drugi meč, već prvi po rasporedu.


To, da igra prvi, uopšte mu se nije svidelo - jer je imao druge planove za jutro.


- Danijela Hantuhova je upravo rekla da Rafa tražio da mu se meč pomeri za neki drugi termin, jer je želeo da ujutru igra golf.

Ova informacija je izazvala čuđenje kod Nadalovih navijača (ali i reči "veliki je šampion, ima pravo na neku povlasticu"), ali je naišla i na brojne komentare onih drugih, koji kažu "da se Nadalu, prosto, može".


- Nadam se da ovo nije tačno. Sve to se dešava, dok branilac titule igra na terenu broj pet, napisala je jedna ljubiteljka tenisa.


Rafael Nadal se, izgleda, zaigrao golfa, jer je malo "kasno došao" na meč protiv Korde i tek nakon što je gubio sa 2:5 u odlučujućem, trećem setu, krenuo u preokret.

Novak Đoković  je, sa druge strane, ovih dana malo uživao u košarci (i to prilično vatreno), ali je konačno postalo i poznato na kom sledećem turniru će ljubitelji "belog sporta" moći da se prepuste čarima Noletove igre. Bar to priželjkuju, imajući u vidu da je Đokovićev rezultatski učinak u 2022. skromnih 2-1 (usled deportacije iz Australije i predaha koji je srpski as potom uzeo), a Nadalov trenutno 16-0.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

O, NE! Slavni Rus hteo na ručak sa Đokovićem, pa se setio... (VIDEO)