KECMANOVIĆ GAZI KROZ MAJAMI: Srpski teniser očitao lekciju devetom igraču sveta

Č. V.

26. 03. 2022. u 21:34

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović nastavio je sa sjajnim igrama ove sezone. On je u drugom kolu Mastersa u Majamiju pobedio devetog igrača sveta Feliksa Ože-Alijasima sa 6:4, 6:2.

КЕЦМАНОВИЋ ГАЗИ КРОЗ МАЈАМИ: Српски тенисер очитао лекцију деветом играчу света

Foto: EPA-EFE/JOHN G MABANGLO

Momak iz Beograda je drugi put u svega nekoliko dana uspeo da savlada dva igrača iz Top 10 svetske rang liste. Ovaj 22-godišnjak je u Indijan Velsu bio bolji od Matea Beretinija (6. na ATP listi).

Kecmanović je osokoljen dobrim rezultatom u "kalifonijskoj pustinji" gde je ispao u četvrtfinalu od kasnijeg šampiona Tejlora Frica došao na Floridu i nastavio da deli teniske lekcije.

Srbin se latio četkice i pastele i počeo je da crta po terenu. Bio je ubedljiv protiv Kanađanina konije imao rešenje za njegove poteze i udarce. Miomir je već na startu imao dve brejk lopte koje nije iskoristio. Ipak, propušteno je uspeo da nadoknadi u sedmom gemu kada je oduzeo servis rivalu. Odmah je pokušao da uzvratio 21-godišnjak iz Montreala, ali je 48. igrač sveta uspeo da spase četiri brejk prilike i potom mirno privede set kraju.

Drugi deo meča protekao je u totalnoj dominaciji Kecmanovića. Dva puta je oduzeo servis Feliksu i to oba puta bez izgubljenog poena. Ovaj duel je trajao jedan sat i 35 minuta.

Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv pobdnika meča Albert Ramos Vinjolas (Španija) - Sebastijan Korda (SAD).

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici