KECMANOVIĆ DOBIO PROTIVNIKA: Srbin u ponedeljak protiv domaćeg tenisera na mastersu u Majamiju

Novosti online

27. 03. 2022. u 10:19

MIOMIR KECMANOVIĆ potvrdio je fenomenalnu formu ove sezone. Srpski teniser je posle četvrtog gola Ozi opena i četvrtfinala Indijan Velsa nastavio sa sjajnim igrama pa je u drugom kolu Majamija eliminisao devetog igrača sveta Feliksa Ože-Alijasima sa 6:4, 6:2.

КЕЦМАНОВИЋ ДОБИО ПРОТИВНИКА: Србин у понедељак против домаћег тенисера на мастерсу у Мајамију

Foto: EPA-EFE/JOHN G MABANGLO

Srpski teniser će u trećem kolu igrati protiv Amerikanca Sebastijana Korde, trenutno 40. na planeti koji je bio bolji od Španca Ramosa Vinjolasa u tri seta - 4:6, 7:6, 6:3.

Taj meč igraće se u ponedeljak. Kecmanović se nikada nije sastajao sa sinom legendarnog češkog tenisera koji u kariejri ima jednu titulu iz Serije 250.

Od srpskih tenisera u Majamiju danas na teren izlazi Nikola Ćaćić koji u dublu sa Tomislavom Brkićem iz Bosne i Hercegovine igra četvrti meč na terenu broj jedan protiv Marina Čilića i Lukaša Kubota.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RASIPANJE HRANE: Globalni problem koji ima duboke ekološke, ekonomske i socijalne posledice