NIK KIRJOS STIŽE U BEOGRAD? Đoković otkrio planove sa Australijancem

Novosti online

29. 03. 2022. u 16:47

AUSTRALIJSKI teniser Nik Kirjos jedan je od retkih igrača "belog sporta" koji je stao u odbranu Novaka Đokovića tokom njegovog boravka u Australiji kada je Srbin bio uhapšen i smešten u imigracioni hotel.

НИК КИРЈОС СТИЖЕ У БЕОГРАД? Ђоковић открио планове са Аустралијанцем

Tanjug/AP

Mlađi brat najboljeg igrača planete, Đorđe Đoković gostovao je na "K1" televiziji gde je govorio o predstojećem Srbija openu koji se igra od 18. do 24. aprila.

Direktor turnira koji se održava na "TC Novak" istakao je da bi u budućnosti voleo na beogradskoj šljaci da vidi momka iz Kanbere.

- Želim da u Beograd dovedem i Nika Kirjosa, da mu se zahvalimo što je podržao i Novaka, i Beograd, i Srbiju. On je zabavljač, čovek koji nema dlake na jeziku i izneće uvek svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Ali pre svega on je ozbiljan sportista i teniser. Nadam se da će doći na Serbia open pre nego završi svoju tenisku karijeru – kazao je Đoković.

Đorđe Đoković/FOTO: N. Skenderija

Potom je govorio o ceni karata za predstojeći turnir, a iskoristio je priliku pozove publiku da dođe i podrži najbolje svetske tenisere.

Na Srbija openu će igrati neka velika imena kao što su Andrej Rubljov, Karen Hačanov, Gael Monfis, Aslan Karacev, Kristijan Garin, Dominik Tim... Tu će i biti i svi najbolji srpski teniseri.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)