ĐERE BEZ FINALA MARAKEŠA: Srpskog tenisera eliminisao finalista Belgrade opena

Novosti online

09. 04. 2022. u 18:28

SRPSKI teniser Laslo Đere zaustavljen je u polufinalu turnira u Marakešu, pošto je bolji od njega bio Slovak Aleks Molčan u dva seta, 6:1 i 7:5, posle jednog sata i 22 minuta igre.

ЂЕРЕ БЕЗ ФИНАЛА МАРАКЕША: Српског тенисера елиминисао финалиста Белграде опена

FOTO: AP

U prvom setu Đere je bio potpuno van ritma, osvojio je samo jedan gem, ali je pokušao u drugom da popravi utisak. Međutim, dozvolio je Slovaku da već na startu drugog seta stekne brejk prednosti i povede sa 2:0. Đere se nije predavao i u osmom gemu je uspeo da iskoristi prvu brejk loptu i izjednači na 4:4.

U narednom gemu na svoj servis je poveo sa 5:4, ali nije imao snage za još jedan korak. Finiš meča je u potpunosti pripao Molčanu koji je dobio tri gema u nizu za 7:5 u drugom setu i plasman u finale.

Tamo će ga čekati iskusni Belgijanac David Gofan. molčanu će ovo biti drugo finale u karijeri, nakon što je prošle godine igrao za titulu na Belgrejd openu gde je bolji od njega bio Novak Đoković.

BONUS VIDEO - Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?