ZVEREV SE MUČIO PROTIV ČILIĆA: Drugi nosilac i branilac titule dao Hrvatu set "fore" pa preokrenuo

Novosti online

04. 05. 2022. u 16:40

NEMAČKI teniser Aleksandar Zverev plasirao se u treće kolo ATP turnira iz masters serije u Madrida posle preokreta u meču sa Hrvatom Marinom Čilićem - 2:1 (4:6,6:4, 6:4).

ЗВЕРЕВ СЕ МУЧИО ПРОТИВ ЧИЛИЋА: Други носилац и бранилац титуле дао Хрвату сет форе па преокренуо

AP Photo/Paul White

Malo je nedostajalo da branilac titule stane već na prvom koraku, pošto je bio set u zaostatku ali se sredinom drugog dela igre trgao i opravdao ulogu favorita protiv hrvatskg veterana.

Treći teniser sveta napravio je prvi brejk na meču i poveo sa 3:2 u prvom setu. Uspeo je iskusni Čilić da vrati brejk i izjednači na 4:4. Do kraja seta Hrvat je još jednom oduzeo servis rivalu i stigao do prvog seta.

U trećem gemu drugog seta Zverev je napravio brejk. Do kraja seta bio je siguran na svoj servis i izjednačio u setovima.

Čilić je izgubio servis već na startu odlučujućeg seta i to je praktično bio i kraj meča, jer je Zverev do kraja meča rutinski osvjio sve gemove na svoj servis i stigao do naredne runde.

Protivnik Zverevu u sledećoj rundi biće bolji iz meča Sebastijan Korda - Lorenco Museti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera