KIRJOS OTKRIO KO JE NAJBOLJI IGRAČ SVETA: Ni Đoković, ni Nadal, već...

Novosti online

12. 05. 2022. u 16:21

NIK Kirjos važi za tenisera kome nikako ne leži šljaka, on će zbog toga propustiti turnir u Parizu i već se priprema za sezonu na travi.

КИРЈОС ОТКРИО КО ЈЕ НАЈБОЉИ ИГРАЧ СВЕТА: Ни Ђоковић, ни Надал, већ...

FOTO: Tanjug/AP

Upitan ko je trenutno najbolji igrač na svetu, Nik Kirjos je odgovorio u svom stilu. Nije odabrao ni Novaka Đokovića, a ni Rafaela Nadala, već...

- Pa, na travi, rekao bih ja - samouvereno je odgovorio 78. igrač sveta za Sidnej Morning Herald.

Okrenuo je potom priču na ono što najviše voli - sebe.

- Nešto u vezi sa ovom godinom je bilo drugačije. Igrao sam pet ili šest turnira i prošao sam prilično dobro na skoro svakom na kom sam igrao i pobedio sam mnoge najbolje igrače na svetu ove godine. Pretpostavljam da je ovo godina preporoda, samo dođem i pokažem ljudima da ne moram da budem tu sve vreme i igram, da bih bio na vrhuncu. Samo uživam i radim na svoj način.

Oseća se drugačije nego kad je bio mlađi. Kirjos je nedavno napunio 27 godina.

- Igram za mnogo ljudi. Osećam se kao da sam snažno povezan sa mnogima. Puno dece i ljudi se ugledaju na mene kada igram. Ako neko poput mene može da stigne ovako daleko i postigne ono što sam ja postigao, mislim da im to daje mnogo nade. Dobro, sada imam 27 godina, tako da moram da obezbedim nešto novca, ali to je sve jako zabavno: teniska turneja, putovanja širom sveta, to je prilično lep način života. Želim da to upijem dok mogu - da li je to Nik konačno sazreo?

BONUS VIDEO: Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POSTAVIO DOMAĆI ZADATAK: Novak Đoković obara sve rekorde