"NEMOJ, BAKO!" Kako Stefan Đoković "minira" Novaka i to tati iza leđa

Novosti online

13. 05. 2022. u 19:32

NOVAK Đoković ima specifičnu dijetu, njegov način ishrane uključuje mnogo toga korisnog, a isključuje neke stvari koje ostatku ovdašnjeg sveta spadaju maltene u svakodnevicu. Ipak, ne dele baš svi u njegovoj porodici apsolutnu strast za takvim obrocima.

НЕМОЈ, БАКО! Како Стефан Ђоковић минира Новака и то тати иза леђа

Tviter

Jedan šaljiv detalj o tome, pravu malu anegdotu, ispričala je Noletova majka, Dijana Đoković.

U emisiji "Dok anđeli spavaju" ona je najpre rekla sledeće o unucima, deci koja su se rodila u braku Novaka i Jelene Đoković:


- Mnogo sam srećna što imam unuke, Stefana i Taru. Mi možda ne provodimo zajedno onoliko vremena koliko bismo to voleli, ali meni svaki trenutak s njima mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, jer u vreme kada su moja deca bila mala, nisam možda imala dovoljno vremena da se igram s njima. Nisam ja tu da ih podižem, to će njihovi mama i tata, ja sam tu da s njima uživam, da ponekad prekršim neka pravila oko onoga što im nije dozvoljeno, ali u tome i jeste lepota - rekla je Dijana Đoković.

Dijana Đoković sa unukom Stefanom / Foto: Nebojša Paraušić

A kada je reč o striktnoj Novakovoj dijeti...

- Kada god imamo vremena, mi smo zajedno, šetamo, odemo do jezera. Ali, kada oni dođu u našu kuću, onda unuci mogu da osete svu toplinu koju pružaju baba i deda. Eto, oni vole moje čuvene paličinke. Uvek ih čujete "Bako, napravi nam palačinke!", a ja pitam "Koje želite, bezglutenske, ili normalne?", na šta Stefan kaže: "Bako, normalne, pusti sad te bez glutena!" - otkrila je majka Novaka Đokovića šta sin najboljeg tenisera sveta više voli.

BONUS VIDEO Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je postao najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LAJOVIĆ BLISTA POSLE POBEDE: Evo šta je Dušan rekao pred meč sa Cicipasom