ZAR VAS NIJE SRAMOTA? Iznenadićete se kad vidite ko je Đokoviću prvi čestitao na 1000 pobedi

Novosti online

15. 05. 2022. u 08:32

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se sinoć u finale Mastersa u Rimu, pošto je savladao Norvežanina Kaspera Ruda 6:4, 6:3.

ЗАР ВАС НИЈЕ СРАМОТА? Изненадићете се кад видите ко је Ђоковићу први честитао на 1000 победи

FOTO: EPA

Srpski as je ostvario jubilarnu 1.000 pobedu u karijeri i postao tek peti igrač u istoriji kome je to pošlo za rukom na ATP turu.

- Znate, mnogo je godina prošlo od moje prve pobede, a imao sam sad tu privelegiju da ostvarim 1000. Jako sam srećan. Ovu pobedu dugujem svima koji su bili uz mene svih ovih godina. Familiji, članovima tima, ali i našem narodu. Svom tom našem narodu koji je širom planete bio uz mene - prokomentarisao je Novak Đoković svoj 1000. trijumf.

A onda su krenule čestitke i pohvale, i to prve sa nekih adresa od kojih nismo tako rano očekivali - od Australijan opena.

Nakon svega što se desilo u Australiji, od deportacije i nemogućnosti igranja na prvom grend slemu u sezoni, tamošnja javnost je stvorila atmosferu linča prema prvom igraču planete i višestrukom osvajaču turnira za koji se u Melburnu prijavio.

Na kraju, Đoković je deportovan i slika Australijan opena je narušena zajedno sa državnim organima koji su doneli odluku koja je podelila teniski svet.

A da nemaju srama i stida čelnici Melburna, pokazali su i sinoć. Australijan Open je samo par sati nakon trijumfa srpskog asa nad Kasperom Rudom u polufinalu Rima objavio njegovu sliku i čestitao na velikom i novom istorijskom dostignuću.

Na sve to, Novak se zahvalio emotikonima, a onda je krenula lavina komentara koji su u velikoj većini pozitivni i na strani Novaka.

Podsećanja radi, Đoković u nedelju od 16 časova igra protiv Stefanosa Cicipasa za prvu titulu ove godine.

BONUS VIDEO - Evo zašto je Novak Đoković najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Rud prestigao Sinera (VIDEO)