NADAL NEMA STAV: "Kralj šljake" odbio da se izjasni o gorućem teniskom pitanju

Novosti online

23. 05. 2022. u 21:42

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal plasirao se u drugu rundu Rolan Garosa, pošto je sa rezultatom 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 6:2 savladao Australijanca Džordana Tompsona.

НАДАЛ НЕМА СТАВ: Краљ шљаке одбио да се изјасни о горућем тениском питању

FOTO: Printskrin/Jutjub

Trinaestostruki osvajač Rolan Garosa je dobio pitanje novinara da kaže šta misli o gorućem teniskom pitanju koje je u epicentru javnosti, oduzimanju ATP bodova Vimbldonu.

- Nemam jasan stav. Tu uvek postoji ovlašćeno telo ili neka osoba koja donosi odluke i igrači moraju da ih poštuju. Svi igrači imaju svoje stavove o svemu i u ovom svetu nam je potreban neko ko donosi odluke. Nije bitno da li sam ja saglasan- rekao je Nadal pa potom nastavio:

- Na kraju krajeva, razumem obe strane. Poštujem i razumem poziciju Vimbldona, bez sumnje, ali, sa druge strane, razumem i poštujem to da ATP štiti svoje članove.

Kralj šljake muči muku sa povredom stopala koja u velikoj meri utiče na njegova izdanja, ipak danas to nije bio slučaj.

- Samopouzdanje jeste veće kada osvojite Monte Karlo, Barselonu, Madrid ili Rim. Jasno je svima to razumeti, zar ne? Kad pobeđujete imate više samopouzdanja, a kada to nije slučaj, onda je drugačije. Povredio sam se i to je to. Šta god da se desilo u prošlosti, sada smo ovde. Na Rolan Garosu. I dajem sve od sebe- izjavio je Rafa

Sledeća prepreka petom reketu sveta biće francuski teniser Korantan Mute, koji je vajld kardom uspeo da savlada Stana Vavrinku sa 3:1 u setovima. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba