KASPER RUD SE ZAHVALIO NADALU: "Ti si veliki šampion, nadam se da ćeš i dalje igrati. Hvala tebi i tvojoj porodici"
NORVEŠKI teniser Kasper Rud čestitao je Špancu Rafaelu Nadalu osvajanje 14. titule na Rolan Garosu i poželeo mu sreću u nastavku karijere.
Nadal je ranije danas u finalu pobedio Ruda 6:3, 6:3, 6:0. Španac je stigao do 22. grend slem titule.
Norvežanin se zahvalio Nadalu i njegovoj porodici.
- Ovo je prvi put da sam ovde. Prva stvar je najvažnija, a to je da čestitam Rafi. Ovo ti je 14. titula ovde, 22. grend slem. Ti si veliki šampion. Iskusio sam kako je igrati protiv tebe u finalu i nije bilo lako. Zahvaljujem se tebi Rafa, tvojoj porodici, timu i akademiji koji ste me prihvatili širom otvorenih ruku. Nadam se da ćeš nastaviti još neko vreme - izjavio je Rud na svečanoj ceremoniji po završetku meča.
Norveški teniser će od ponedeljka biti šesti teniser sveta.
- Ovo je bilo sjajno iskustvo za mene. Igrao sam svaki put pred više od 10.000 navijača. Bili ste divni prema meni, veliko vam hvala, to je inspiracija za mene. To mi daje motivaciju da se vratim naredne godine - rekao je Rud.
Nadalu je pripao ček na 2,2 miliona evra, dok je Rud zaradio upola manje. Rud je prvi put u karijeri igrao u finalu nekog grend slem turnira.
Rolan Garos se igrao za nagradni fond od 43,6 miliona evra.
BONUS VIDEO: Grci navijaju za Real
Preporučujemo
ZASTRAŠUJUĆE! Zagubio je dobitni tiket, a kada je pronašao onog ko ga je "podigao" zapalio mu je kuću (VIDEO)
"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.
28. 12. 2024. u 10:05
ČASTIO SE ZA NOVU GODINU: Granit Džaka došao u Srbiju
Jedan je od najomraženijih fudbalera među Srbima. Ali baš on, Granit Džaka, na teritoriju Srbije je došao.
31. 12. 2024. u 19:42
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (1)