MORA DA SE OPORAVI OD TEŠKIH PORAZA: Ivanišević otkrio, Đoković ne igra do Vimbldona

Novosti online

06. 06. 2022. u 19:10

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da u četvrtfinalu Rolan Garosa savlada Rafaela Nadala koji sada ima 22 osvojena grend slema, u odnosu na dva manje koliko ima Srbin.

МОРА ДА СЕ ОПОРАВИ ОД ТЕШКИХ ПОРАЗА: Иванишевић открио, Ђоковић не игра до Вимблдона

FOTO: M. Vukadinović

Đokoviću je sada fokus na Vimbldonu. Pokušaće da u Londonu odbrani trofej osvojen prošle godine, a pojavila se informacija da neće učestvovati ni na jednom turniru do početka onog na "Ol Ingland klubu".

- Glavni razlog je mentalna regeneracija. Videćemo, ali trenutno je važno da se psihički oporavi. Novak je genije sa drugačijim stavom od većine nas – rekao je Noletov trener Goran Ivanišević.

Ovo bi značilo da se Novak odlučio da rizikuje i ne odigra nijedan turnir na travi do početka Vimbldona koji startuje 27. juna, što znači da bi Nole u London mogao da stigne posle skoro četvoronedeljne pauze posle Rolan Garosa.

- Mora da se oporavi od teških poraza u prošlosti i siguran sam da će biti spreman za takmičenje u Londonu – kazao je hrvatski strateg i dodao:

- Nole je najveći favorit na Vimbldonu, kao što je Nadal bio u Parizu. Novak sada treba da se fizički i psihički pripremi za predstojeći grend slem. Siguran sam da će pobediti, imam dobar osećaj – optimista je Goran Ivanišević.

BONUS VIDEO: Đoković, trening sa Kecmanovićem

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024