BAŠ NEOBIČNA "TEŠKA POVREDA MIŠIĆA": Rafal Nadal je jutros snimljen kako radi ovo (VIDEO)

Novosti online

18. 07. 2022. u 22:04

VIMBLDON se završio, ali su i šampion tog grend slema, Novak Đoković, i Rafael Nadal, koji se povukao s pomenutog turnira u njegovoj završnoj fazi, i dalje su u centru pažnje.

БАШ НЕОБИЧНА ТЕШКА ПОВРЕДА МИШИЋА: Рафал Надал је јутрос снимљен како ради ово (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Vimbldona pobedio Nika Kirjosa, a taj meč za grend slem titulu odigran je dva dana nakon što je Nadal obavestio svetsku javnost da zbog ozbiljne povrede stomačnog mišića (pucanje mišića u dužini od sedam milimetara) mora da odustane od londonskog grend slema.

Nole je u borbi za titulu pobedio Australijanca, dan kasnije na sjajan način to proslavio sa više od 10.000 sunarodnika, na svečanom dočeku u Beogradu, a potom je u utorak krenuo put Visokog, u Bosni i Hercegovini. 

Tamo je na prilično zanimljiv način uveličao otvaranje teniskih terena, a navijače koji su ispunili tribine zabavljao je u svom stilu. Pa i uz korišćenje pomalo zaboravljenih stvari: imitirao je Nadala, sa sve onom čuvenom Špančevom "procedurom" prilikom servisa. Ali, ni Rafa uopšte ne miruje.

Naprotiv.

"Uhvaćen" je najpre kako pleše u diskoteci, a tik uz njega, gotovo priljubivši se uz Nadala, plesao je još jedan muškarac (što je izazvalo prilično burne reakcije na društvenim mrežama), a danas je snimljen - kako trenira:

Tačno deset dana pauze od trenutka kada je obelodanio da zbog teške povrede stomačnog mišića ne može normalno da igra tenis (dobro obaveštena španska "Marka" je tome dodala  da se radi o pomenutom pucanju mišića), Rafa se vratio na teren.

I, na njemu, bar na osnovu snimka koji je i pred vama - deluje kao da je sve u najboljem redu.

Nadal i Đoković, bitka se nastavlja

Podsetimo, osvajanjem Vimbldona Novak Đoković sada ima 21 grend slem titulu i na drugom je mestu "večne liste", pretekavši Rodžera Federera koji je ostao na 20. Na prvoj poziciji je Rafael Nadal, sa 22 grend slem pehara, od kojih je onaj u januaru, na Australijan openu, osvojio nakon što je Nole kao branilac titule deportovan iz Australije.

Inače, iako njujorška tvrda podloga terena jeste omiljenija Novaku nego Rafi, koji je "kralj šljake", Nadal zapravo ima više pehara Ju-Es opena od Đokovića - Španac ih je osvojio četiri (2010, 2013, 2017. i 2019. godine), a Novak je u "Velikoj jabuci" bio grend slem šampion u tri navrata (2011, 2015. i 2018. godine). Finale je tamo igrao još i 2007, 2012., 2013, 2016. i 2021 godine.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)