KAD ĐOKOVIĆ DONESE PEHAR VIMBLDONA U KAFANU: Isplivao snimak, Novak na engleskom zapevao i poslao poruku svetu! (VIDEO)

Novosti online

24. 07. 2022. u 15:23

NOVAK Đoković i Nik Kirjos odigrali su spektakularno finale Vimbldona 2022, a nedugo po završetku te borbe za grend slem trofej, srpski as je dopustio da ga emocije preplave. O tome svedoči i snimak koji je isplivao nedugo posle ove velike pobede.

КАД ЂОКОВИЋ ДОНЕСЕ ПЕХАР ВИМБЛДОНА У КАФАНУ: Испливао снимак, Новак на енглеском запевао и послао поруку свету! (ВИДЕО)

Jutjub / Djokernole Media

Podsetimo, Novak Đoković je u finalu Vimbldona savladao Nika Kirjosa, a koliko mu je taj veliki povratak u grend slem trku značio, moglo je da se vidi i odmah po okončanju meča.

Prvo je "uskočio" u ložu, gde se izgrlio sa članovima svog tima, pa sa suprugom koja je bila pored njegovih saradnika (trebalo se probiti do nje), potom i sa roditeljima, onda se vratio na teren pa pre ceremonije dodele priznanja - Nole se rasplakao, ali tu nije bio kraj.

I po dolasku u Beograd, dan kasnije, bio je vrlo emotivan na svečanom dočeku, a onda je otišao u jedan klub gde je s najbližima proslavio veliki uspeh.

Sa vimbldonskim peharom na stolu, Nole je u jednom trenutku zapevao hit koji je proslavio Sting, "I'm an Englishman in New York" (Englez sam u Njujorku). Ne samo da je tom prilikom pevao o gradu u kome sledi naredni grend slem turnir, već je naročito glasno izgovorio stih kojim počinje završni refren:

"Be yourself no matter what they say" (Budi svoj, šta god o tebi pričali).

Kako je to izgledao, pogledajte i sami u snimku koji je pred vama:

Ovakva Noletova emotivna reakcija i ne treba da čudi. Poslednji grend slem trofej je osvojio pre godinu dana, baš na istom mestu, a onda je usledio bolni poraz od Medvedeva u finalu Ju-Es opena, kada je mogao da povede u grend slem trci u kojoj "ljutu bitku bije" sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom.

Potom se desilo ono što će se večno pamtiti, Novakova januarska deportacija iz Australije, jer je kao nevakcinisan protiv koronavirusa "predstavljao opasnost za državu", kako je to istakao donosilac odluke o deportovanju, ministar za imigracije. Nole je, prosto, platio cenu zbgo svog stava, otuda valjda i onako glasno pevanje pomenutog stiha "Be yourself no matter what they say". 

Zatim je Nole poklekao protiv Nadala na Rolan Garosu, gde je Španac "vezao" drugi grend slem trofej u 2022. godini, a 22. ukupno.

Sada, godinu dana posle prethodne titule na Vimbldonu, Đoković se domogao prestižnog pehara, svog omiljenog, na najvažnijem turniru na svetu, pa otuda i suze na terenu, one najiskrenije, a otuda i ova pesma. I kao radosni trenutak, ali i kao najava da Nole nije odustao od Njujorka, gde zasad ne može da ode i nastupi na predstojećem Ju-Es openu zbog trenutne američke politike u vezi sa dolaskom stranaca koji se nisu vakcinisali protiv SARS-CoV-2 tipa koronavirusa.

BONUS VIDEO: VELIČANSTVENI NOVAK: Top 10 tenisera po nedeljama provedenim na čelu ATP liste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna